Betingelser og vilkår
Når du køber vores produkter på nettet uden at have "set dem i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme udtryk - så måske modtager du et produkt, som ikke ser ud som du havde forestillet dig.

Derfor er der FULD RETURRET på alle vores produkter.

Køber afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varerne.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har andre spørgsmål er du velkommen til at  sende en mail til info@designersbest.dk

 

Priser:
Alle priser er incl. moms.

 

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt i krypteret form (SSL) som det kun er dig og indløseren der kan læse. Der er således ingen andre, der ser, eller gemmer oplysningerne om dig.

 

Reklamation.
Designersbest.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, forkert vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Designersbest.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter du har, eller burde have opdaget manglen ske til Designersbest.dk inden rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

 

Fortrydelsesret og returnering
Hvis du fortryder dit køb tilbagebetaler vi naturligvis hele købsbeløbet.

Køber afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varerne.

Du har 14 dage efter modtagelse af varen til at meddele os at du fortryder købet, og herefter har du også 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder alle produkterne i webshoppen.

 

Forbehold for ændringer:
Designersbest.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.