- med din knivopbevaring når du kan få håndlavet en lækkert forarbejdet fuldmagnetisk knivskinne eller knivblok i massiv egetræ, røget eg eller valnød hos Rune-Jakobsen Design??

Alle deres designs anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design.

Den lille forskel der gør den store forskel!
I modsætning til mange andre knivskinner og knivblokke på markedet er RJ Design knivskinner og knivblokke fuldmagnetiske og magneterne er usynligt indkapslede i træet.

Det betyder at der er fortløbende rækker af usynlige magneter i hele længden af skinnen/blokken og ikke blot boret nogle få skivemagneter ind fra bagsiden af skinnen.

Desuden fordeles trækkraften over en stor del af skinnen eller blokkens overflade ved at anvende flere rækker af højkvalitets magneter isat med afstand mellem rækkerne - kun derved opnås optimal vedhæftning af dine knive.

Eksempel: I deres billigste knivskinne - Knifeboard Standard (40 x 4,5 x 2cm) -  sidder der 2 rækker Neodymium N50 magneter med ca. 2cm afstand mellem rækkerne - i hver række sidder 8 stk. 5cm lange magneter "i halen" af hinanden. 

RJ Design giver derfor garanti for, at dine knive bliver hængende på alle vores design uanset hvilket du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎

 

Returret

Når du bestiller en unika knivskinne eller knivblok i webshoppen uden at have "set den i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊