Hvorfor gå på kompromis med din knivopbevaring når du kan få specialdesignet og håndlavet en lækkert forarbejdet fuldmagnetisk knivskinne eller knivblok hos os??

Alle vores designs anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design. 

I modsætning til mange andre knivskinner og knivblokke på markedet er vores knivskinner og knivblokke fuldmagnetiske og magneterne er usynligt indkapslede i træet.

Det betyder at der er fortløbende rækker af usynlige magneter i hele længden af skinnen/blokken og ikke blot indboret nogle få punktmagneter fra bagsiden af skinnen.

Desuden fordeler vi trækkraften over en stor del af skinnen eller blokkens overflade ved at anvende flere rækker af højkvalitets magneter isat med afstand mellem rækkerne - kun derved opnås optimal vedhæftning af dine knive.

Eksempel: I vores billigste knivskinne - Knifeboard Standard (40 x 4,5 x 2cm) -  sidder der 2 rækker Neodymium N50 magneter med ca. 2cm afstand mellem rækkerne - i hver række sidder 8 stk. 5cm lange magneter "i halen" af hinanden. 

Vi giver derfor garanti for, at dine knive bliver hængende på vores knivopbevaringsdesign uanset hvilket af dem du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎

Knivmagneterne i webshoppen er vores standarddesigns og formater - men du kan nemt få lavet et standardprodukt på ønskemål. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊 Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning.

Søger du en særlig type knivmagnet eller ønsker du at få designet og skræddersyet en opbevaringsløsning er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du har brug for.

Returret
Når du bestiller en unika knivskinne eller knivblok i webshoppen uden at have "set den i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊