KNIVSKINNER & KNIVBLOKKE

Hvorfor gå på kompromis med din knivopbevaring når du kan få specialdesignet og håndlavet en lækkert forarbejdet fuldmagnetisk knivskinne eller knivblok i massiv FSC certificeret træ??

Alle vores designs anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design. 

I modsætning til mange andre knivskinner og knivblokke på markedet adskiller vores knivopbevaring sig ved, at vi fordeler trækkraften over en stor del af skinnen eller blokkens overflade ved at anvende flere rækker magneter  - kun derved opnås optimal vedhæftning af dine knive. 

Vi giver derfor også garanti for, at dine knive bliver hængende uanset hvilket design du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎

Knivmagneterne i webshoppen er vores standarddesigns og formater - men du kan nemt få lavet et standardprodukt på ønskemål. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊 Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning.

Søger du en særlig type knivmagnet eller ønsker du at få designet og skræddersyet en opbevaringsløsning er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du har brug for.