- med din knivopbevaring når du kan få håndlavet en lækkert forarbejdet fuldmagnetisk knivskinne eller knivblok i massiv egetræ, røget eg, valnød eller Wengé hos os??

Hele kollektionen af knivskinner og knivblokke fremstilles enkeltvis på bestilling i Rune-Jakobsens lille Nordjyske møbelsnedkeri.

De anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter i forskellige dimensioner, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design.

Så du finder ingen billige runde skivemagneter i deres designs - de importerer selv alle deres magneter fra en producent de har tillid til og som leverer magneter i den kvalitet de ønsker.

Den lille forskel der gør den store forskel!
I modsætning til mange andre knivskinner og knivblokke på markedet er Rune-Jakobsens knivskinner og knivblokke nemlig fuldmagnetiske og magneterne er usynligt indkapslede i træet.

Trækkraften fordeles over en stor del af skinnen eller blokkens overflade ved at anvende flere rækker af højkvalitets magneter isat med afstand mellem rækkerne.

Derved opnås flere fixpunkter pr. kniv og du får derfor optimal vedhæftning samtidig med du undgår at dine knive "snurrer" rundt på skinnen og tiltrækkes af hinanden.

Rune-Jakobsen giver derfor garanti for, at dine knive bliver hængende på alle vores design uanset hvilket du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎

 

Returret

Når du bestiller en unika knivskinne eller knivblok i webshoppen uden at have "set den i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊