DesignersBest har det danske agentur på de lækre håndlavede krydderikværne fra Alexander Handmade Mills Company.

Kværnene er suværene til kvælning af salt, peber, kaffe og andre tørre krydderier som kardemomme, korianderfrø, kommen osv.

Firmaet blev etableret for 45 år siden af maskiningeniørerne Ioannou og Zarkadis. Deres vision var at producere smukke metalkværne af allerhøjeste kvalitet. Det er i høj grad lykkedes og i dag sælges deres håndkværne med succes over hele verden. 

Selvom firmaet er ekspanderet siden 1977 har de beholdt deres produktion i Thessaloniki, som er hovedbyen på Alexander den Stores fødeegn. Det giver produkterne en stærk tilknytning til græsk historie og kultur.

Alle kværne består af metal fra yderst til inderst og fås i messing, kobber, krom og børstet krom. Selve kværnindsatsen er støbt og designet så den faktisk maler dine krydderier og kaffe og ikke maser dem som mange andre kværne på markedet. Det betyder, at du får maksimal smag og aroma ud af dine råvarer. Det perfekt valg for både den private og den professionelle madelsker.

Vi er stolte over at få lov til at forhandle og udbrede Alexanders kværne på det danske marked. De smukke kværne adskiller sig ved deres høje kvalitet og enkle funktionalitet. Det er gedigent og håndværksmæssigt kram med sans for æstetisk og stedbunden produktion
CO₂-neutral levering med Shopify Planet
Alle leveringer er CO₂-neutrale
Drevet af Shopify Planet