Rune-Jakobsens møbler er 100% håndlavet møbelsnedkerkvalitet designet med henblik på at kunne anvendes til mange formål overalt i dit hjem.

Den lille forskel der gør den store forskel
Hos Rune-Jakobsen finder du ingen finér eller laminat.

Deres designs fremstilles som standard i massiv egetræ, røget eg eller valnød.

Alle produkter fremstilles "on demand", så når du bestiller et møbel hos Rune-Jakobsen, modtager du ikke et produkt, der er plukket fra en lagerhylde. I stedet fremstiller de møblet specielt til dig i deres lille møbelsnedkeri.

Møblerne håndlaves af snedkermester Mads Christensen efter de højste kvalitetsnormer og med den dygtige møbelsnedkers kompromisløse sans for detaljen og håndværksmæssige omhu.

Træet skæres og sorteres omhyggeligt, så alle vores møbler fremstår med et smukt og sammenhængende visuelt udtryk. Fx. anvendes fortløbende stave i bogkasser, borde, bænke og hylder, så du kan følge træets åretegninger og struktur rundt om hele møblet.

Søger du et særligt type møbel eller ønsker du at få designet og skræddersyet et produkt i specialmål er du velkommen til at kontakte Rune-Jakobsen. De står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du går og drømmer om.

Småændringer ift. standardmålene laves selvfølgelig uden beregning. Det er bare at kontakte dem før bestilling - så laver de et skræddersyet produkt til dig 😊

Møbler kan bestilles i lys europæisk eg, mørk røget eg og amerikansk valnød. 

Returret
Når du bestiller et unika møbel i webshoppen uden at have "set det i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to møbler aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede - for Rune-Jakobsen Design samler nemlig kun på tilfredse kunder 😊

Torben Rune-Jakobsen
Indehaver

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
Alle leveringer er CO₂-neutrale
Drevet af Shopify Planet