Vi er en dansk virksomhed med hovedsæde i Nordjylland. Heroppe fra toppen af Danmark har vi et godt udsyn over tendenser og trends rundt omkring i verden. 

Vores hjerter brænder for smukt boligdesign i høj kvalitet og vi udvælger kun det allerbedste til vores kunder. Unikt håndværk du ikke kan købe hvor som helst.

Kriterierne er kvalitet, skønhed og funktionalitet - og så er vi vilde med stedbunden/lokal produktion i håndværksmæssig topkvalitet.

Vores leverandører er mindre producenter, som vi har lavet en agenturaftale med og produkterne forhandles primært via vores egen webshop, samt hos nogle få, udvalgte forhandlere rundt omkring i landet. 

Vi har pt. de danske og svenske agenturer på produkterne fra italienske Tessitura Toscana Telerie, Græske Alexander Handcrafted Mills og spanske Ceramicas Sevilla.

Vi fører desuden også et udvalg af produkterne fra vores andet brand Rune-Jakobsen Design

 

Vi står inde for kvaliteten. 
Vores produkter ligger i samme superliga som dem, du finder hos de bedste og mest eksklusive kendte brands, men når du bestiller fra vores webshop uden at have haft produkterne i hænderne og set dem i virkeligheden vil der naturligvis altid være en risiko for, at produktet alligevel ikke fremstår helt , som du havde forestillet dig når du modtager det. Derfor er der naturligvis fuld returret på alle vores produkter.

 

Du altid velkommen til at kontakte os

📞: 42 43 23 76

📩: info@designersbest.dk

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
Alle leveringer er CO₂-neutrale
Drevet af Shopify Planet