Rune-Jakobsen Designs udvalg af lækre, håndlavede skære- og serveringsbrætter brætter hjælper dig med dine kokkerier og klæder samtidig ethvert køkken- eller spisebord.

Du kan få alt fra små smørebrikker til kæmpestore skuebrætter så du kan helt sikkert finde et bræt, der matcher dine behov.

Fælles for alle brætter er, at den håndværksmæssige kvalitet og forarbejdning er i top, der er kælet for detaljerne og alle brætter står med et flot og unikt visuelt udtryk.

Den lille forskel der gør den store forskel!
I modsætning til mange masseproducerede brætter på markedet betrager RJ design et bræt som et møbel, der skal fremstilles med omhu.

Alle brætter fremstillesenkeltvis og de gør os umage for at give hvert bræt et individuelt look.

Afslutningsvis bruges der tid på både grov,- mellem og finslibning, så resultatet bliver en silkeblød finish, der patinerer smukt og sikrer dig et bræt du kan have glæde af i mange år uden at det bliver ru og træls at se og føle på.

RJ Design anvender udelukkende massiv FSC certificeret møbeltræ til alle vores brætter. Ligeledes er produktionen af brætter under kontrol af fødevarestyrelsen. Se kontrolrapport og overensstemmelseserklæring. (Åbner på RJ Designs hjemmeside)

Returret
Når du bestiller et unika bræt i webshoppen uden at have "set det i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to brætter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Vi betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler de nemlig kun på tilfredse kunder 😊