SKÆREBRÆTTER & SERVERINGSBRÆTTER

Vores store udvalg af lækre, håndlavede skære- og serveringsbrætter brætter hjælper dig med dine kokkerier og klæder samtidig ethvert køkken- eller spisebord.

Vi laver alt fra små smørebrikker til kæmpestore skuebrætter så du kan helt sikkert finde et bræt hos os, der matcher dine behov.

Fælles for alle brætter er, at den håndværksmæssige kvalitet og forarbejdning er i top, der er kælet for detaljerne og alle brætter står med et flot og unikt visuelt udtryk.

I modsætning til mange andre brætter på markedet tager vi os tid til både grov,- mellem og finslibning, så slutresultatet er en silkeblød finish, der holder til lang tids brug og vask uden at blive ru og træls at føle på.

Det er meget individuelt, hvor tykt og stort man foretrækker sit skærebræt.

Vores brætter er som standard mellem 3 og 5 cm tykke afhængigt af design, men hvert enkelt design kan naturligvis fremstilles i præcis den tykkelse eller størrelse du foretrækker. 

Serveringsbrætterne er typisk ca. 2cm tykke.

Da alle vores produkter fremstilles på bestilling kan du nemt få lavet dit bræt på ønskemål. Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et specialprodukt til dig 😊

Saftriller laves uden beregning i de designs hvor det er muligt. Vælg mellem brætter i FSC certificeret eg, røget eg, valnød og thermoask.