Rune-Jakobsens udvalg af enkle, fleksible og funktionelle hyldedesigns er udført i massiv egetræ, røget eg eller valnød og kan anvendes til utallige formål overalt i dit hjem.

Den lille forskel der gør den store forskel
Hos Rune-Jakobsen Design anvendes udelukkende massiv FSC certificeret møbeltræ til alle vores produkter - ikke finér eller laminater - så det gælder selvfølgelig også vores hylder og bogkasser 😊

//

EQUITY & ZEN er skulpturelle hyldedesigns med mange muligheder.

Designet af EQUITY tage afsæt i teorien om det gyldne snit mellem de lodrette og vandrette elementer og inddrager dermed et klassisk element fra malerkunsten og arkitekturen i sit formsprog mens ZEN har et klassisk symmetrisk snit mellem de lodrette og vandrette elementer som bidrager til et roligt og balanceret udtryk. 

HACK er en klassisk gallerihylde med en lav forkant. Hack kommer i flere varianter med fx. magnetisk forkant, glasophæng m.m.

RAW fremstilles af en 45mm tyk massiv planke i eg, røget eg eller valnød. Vælg mellem flere varianter, med eller uden magnetisk front. 

SHELF er en klassisk magasinhylde i flere varianter, der med sine diskrete messingdetaljer adskiller sig fra mængden. Shelf er 30 cm høj og du kan vælge mellem hyldedybder på hhv. 9 eller 12cm.

Med EVOLUTION kan du skabe din egen unikke vægreol. De kvadratiske eller rektangulære hylder uden bagbeklædning giver uanede kombinationsmuligheder og kan anvendes kreativt overalt i din bolig. Vælg mellem forskellige størrelser og formater

HATTIE er en stilren hattehylde/knagerække i massiv træ med vores egne hånddrejede knopper og lækre signaturdetaljer. 

 //

Returret

Når du bestiller en unika hylde i webshoppen uden at have "set den i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to hylder aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
Alle leveringer er CO₂-neutrale
Drevet af Shopify Planet