- udvalg af møbler og boligudstyr er 100% håndlavet møbelsnedkerkvalitet designet og fremstillet til at kunne holde i generationer.

Den lille forskel der gør den store forskel
I fremstillingen af møblerne skyder Rune-Jakobsen ingen genveje, og du finder ingen nemme løsninger i den håndværksmæssige udførelse af møblerne.

De bruger tid på opskæring, sortering og udvælgelse af træet, så deres møbler altid fremstår med et smukt og sammenhængende visuelt udtryk og du finder heller ingen billige beslag eller plader med finer eller laminat.

Alle produkter fremstilles som standard i massiv, FSC certificeret egetræ, røget eg eller valnød.

Møbler fra Rune-Jakobsen Design fremstilles "on demand", så når du bestiller et møbel, modtager du ikke et produkt, der er plukket fra en lagerhylde - I stedet fremstiller de møblet specielt til dig i deres lille møbelsnedkeri.

De fremstiller kun ét møbel ad gangen, og det tager den tid, det taget at skabe et møbel i høj kvalitet, så derfor er der leveringstid fra bestilling til du modtager det færdige produkt.

Alle møbler håndlaves personligt af snedkermester Mads Christensen efter de højste kvalitetsnormer og med den dygtige møbelsnedkers kompromisløse sans for detaljen og håndværksmæssige omhu.

Søger du et særligt type møbel eller ønsker du at få designet og skræddersyet et produkt i specialmål er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du går og drømmer om.

 //

Returret
Når du bestiller et unika møbel uden at have "set det i virkeligheden" vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to møbler aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter fra Rune-jakobsen Design - også selvom de er specialfremstillede. 

Vi betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter de laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler de nemlig kun på tilfredse kunder 😊 

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
Alle leveringer er CO₂-neutrale
Drevet af Shopify Planet