- udvalg af møbler og boligudstyr er 100% håndlavet møbelsnedkerkvalitet, designet med henblik på at kunne anvendes overalt i din bolig. 

Alle produkter fremstilles "on demand", så når du bestiller hos os, er det du modtager ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til dig i vores lille møbelsnedkeri.

Møblerne håndlaves af snedkermester Mads Christensen efter de højste kvalitetsnormer og med den dygtige møbelsnedkers kompromisløse sans for detaljen og håndværksmæssige omhu.

Træet skæres og sorteres omhyggeligt, så vores møgler fremstår med et smukt og sammenhængende visuelt udtryk. Fx. gør vi os stor umage med at anvehde fortløbende stave i fx. bænke og hattehylder, så man kan følge træets åretegninger og struktur rundt om hele møblet.

Søger du et særligt type møbel eller ønsker du at få designet og skræddersyet et produkt i specialmål er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du går og drømmer om.

Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊

Møbler kan bestilles i lys europæisk eg, mørk røget eg og amerikansk valnød.