RUNE-JAKOBSEN DESIGN ER ET DANSK BRAND, DER SIDEN 2016 HAR DESIGNET OG FREMSTILLET EKSKLUSIVE HÅNDLAVEDE MØBLER, BOLIGUDSTYR OG KØKKENGREJ TIL DANSKE OG INTERNATIONALE KUNDER.

Under sub-branded DesignersBest har vi desuden agentur og B2B engrossalg af produkter fra italienske Tessitura Toscana Telerie og græske Alexander Mills.  

Al design og fremstilling af produkterne fra Rune-Jakobsen Design foregår i det lille familieejede møbelsnedkeri, naturskønt beliggende langt ude på landet i Østhimmerland.

Her har vi skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet og kælen for detaljerne.

Den lille forskel der gør den store forskel
Hos Rune-Jakobsen Design værner vi om de håndværksmæssige traditioner og mener det seriøst når vi arbejder efter mottoet: CRAFTED - NOT PRODUCED! 

Vores designs masseproduceres ikke, og du finder ingen finér, MDF eller laminat i vores designs.

Alle produkter håndlaves “on demand” i massiv egetræ, valnød eller røget eg - så når du bestiller et af vores produkter bliver det ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til dig.  

Vi skaber vores produkter efter de højeste kvalitetsnormer og med den professionelle møbelsnedkers sans for detaljen og håndværksmæssige omhu - vi gør os med andre ord umage, og derfor har alle produkter fra Rune-Jakobsen Design deres helt eget DNA.

Med andre ord fremstiller vi ikke vores designs efter devisen "køb billigt - brug, og smid væk" 

Vi prioriterer den personlige betjening, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål før du bestiller er du velkommen til at kontakte mig direkte på telefon +45 42434393 eller sende en mail         

Se bloggen med snapshots fra snedkeriet og en hverdag i skønne omgivelser (åbner på Rune-Jakobsens hjemmeside)

Torben Rune-Jakobsen

📞:  +45 42434393
📩:  torben@rune-jakobsen.dk

Alle leveringer er CO₂-neutrale
Drevet af Shopify Planet